Reünie blauw-witte helden bij VV Schoonhoven

  Sport

Schoonhoven - Op zaterdag 6 januari organiseert voetbalvereniging Schoonhoven een grootste reünie van blauw-witte helden.

Niet alleen speelt het huidige Zaterdag 1 tegen recente helden tijdens de traditionele nieuwjaarswedstrijd, maar op de andere velden spelen tientallen blauw-witte helden om de eerste editie van de zogenaamde Blauw-Wit-Bokaal. Een penalty-afvalrace voor twintig teams. Teams van nu, hoog en laag, oud en jong. En teams van toen (de oudste deelnemers zijn de zeventig al gepasseerd); zondag-, zaterdag- en damesteams van vroeger. Onder het motto 'Schoonhovenaren, dat zijn wij allen' is er een mooie mix van oude en nieuwe helden gemaakt.

De wedstrijd en het penaltytoernooi beginnen om 13.30 uur, om 16.00 uur begint de traditionele nieuwjaarsreceptie. Voorafgaand aan en tijdens de wedstrijd serveert Business Club VV Schoonhoven gratis snert en glühwein. Een ieder die VV Schoonhoven een warm hart toedraagt of gewoon van gezelligheid houdt, is van harte welkom tijdens de grootste reünie uit de geschiedenis van VV Schoonhoven.

Meer berichten