Foto: A. de Bruin

Opening vernieuwde dojo JCK

  Sport

Krimpen aan den IJssel - Op zaterdag 1 september werd bij My Healthclub Krimpen de dojo feestelijk heropend. Nadat aan het einde van het seizoen het groene licht was gegeven om de dojo te mogen vernieuwen, is er in de zomervakantie door een grote groep vrijwilligers hard gewerkt aan een vernieuwde ruimte voor de judoka's van Judoclub Krimpenerwaard.

Vanaf 1 september kunnen de judoka's zich rijk rekenen met een absolute topfaciliteit. In de dojo is een zwevende vloer gelegd die meeveert bij vallen. Ook zijn alle matten vervangen voor nieuwe/betere matten. Met deze faciliteit heeft MHC een omgeving gecreëerd voor JCK die binnen de regio ongeëvenaard is.

Om 9 uur begonnen op zaterdag de eerste lessen van het seizoen weer en de jongste judoka's waren direct enthousiast. Tussen de eerste en tweede les werd door de heren Vissering (directeur My Healthclub) en Ratzon (oprichter JCK) de dojo ceremonieel heropend met het doorknippen van het lint in de vorm van een judoband.

Lijkt judo je leuk? Kom dan zeker eens naar de mooie faciliteiten kijken bij My Healthclub Krimpen / Judoclub Krimpenerwaard.

Meer berichten