Amy den Boer haalde een tweede prijs.
Amy den Boer haalde een tweede prijs. (Foto: )

Prijzen voor Koguryo tijdens Battle of Utrecht

  Sport

Krimpen aan de Lek - Afgelopen weekend werd de jaarlijks terugkerende Battle of Utrecht georganiseerd. Alleen Taekwon-do scholen uit Nederland en België waren vertegenwoordigd. Voor Sportcenter Koguryo uit Krimpen aan de Lek een minder interessant toernooi met veel lage banders en weinig A-klasse vechters.

De jeugd van Koguryo presteerde deze keer redelijk, met een knappe eerste plaats voor Isa Groeneveld in de klasse tuls jeugd B. Het sparren verliep gunstig iedereen had bijna prijs. Amy den Boer verraste iedereen met een dik verdiende tweede plaats in de A-klasse jeugd -150 cm. Fenne Diefenbach scoorde een derde plaats bij de jeugd -170 cm. Pia Labrie zilver in de -160 A-klasse. Bij de junioren behaalde Yra Labrie een 1e plaats in een redelijk drukke poule.
Lisanne Behonek behaalde bij de senioren dames zilver in tuls tot derde dan en zilver met het sparren A-klasse -62 kg een samengevoegde poule met als winnaar Liza Mauritz die voor iedereen te sterk was. Dirk Netten behaalde een 1e plaats in de klasse A senioren -63 kg.
Met dank aan Victor Baljeu coach, Pom Labrie Scheidsrechter en Chiel Rombout Coach.
Aan het einde van deze maand wacht een echt toernooi, de Europacup in Roemenië, waar Koguryo zal aantreden met een sterke vertegenwoordiging.

(Door Chiel Rombout trainer/coach Koguryo)

Meer weten over Koguryo? Kijk dan op:

www.koguryo.nl

Meer berichten