Op jacht naar de bal tijdens Zwervers-Moerse Boys. (Foto: Wijntjesfotografie.nl)
Op jacht naar de bal tijdens Zwervers-Moerse Boys. (Foto: Wijntjesfotografie.nl) (Foto: Wijntjesfotografie.nl)

Moerse Boys te sterk voor CVV Zwervers

  Sport

Capelle aan den IJssel - CVV Zwervers bleek zondagmiddag in alle opzichten een maatje te klein voor opponent Moerse Boys. Het duel op sportpark Couwenhoek eindigde in 0-3 voor de Brabantse gasten.

De thuisclub opende met een grote kans voor Kevin de Boer, maar moest daarna toezien hoe Moerse Boys het initiatief nam en bij rust comfortabele leidde met 0-3. Na de pauze nam Moerse Boys wat gas terug en Zwervers kreeg daardoor wat kansen. In de 50e minuut was Burak Ursan dichtbij een treffer en in de 67e minuut keerde Magielse een schot van Den Boer. De laatste kansen waren weer voor de bezoekers, maar Cas Van den Broek en Daan van den Broek zagen hun pogingen mislukken.
Al met al een verdiende nederlaag voor Zwervers tegen één van de betere ploegen in de eerste klasse. De Capellenarenzetten daarmee hun neergaande lijn van de laatste weken voort en vinden zichzelf inmiddels terug in de middenmoot van hun eerste klasse-afdeling. Veel meer dan dat lijkt er dit seizoen net in te zitten voor het team van trainer Ben Spork.

Meer berichten