Foto: Reina Vennink

Jonge judoka's op ipponjacht

  Sport

Krimpenerwaard - Op zondag 2 december waren de jongere judoka's van Judoclub Krimpenerwaard afgevaardigd naar een tweetal toernooien. De veelal beginnende wedstrijdjudoka's mochten hun kunsten laten zien op het Instaptoernooi in Dordrecht. Julie Vennink was naar Antwerpen afgereisd voor de Ippon Trophy.

Julie Vennink mocht in België driemaal de mat betreden. Even zo vaak stapte zij ook met een ippon achter haar naam van de mat af. Een zeer verdiende gouden medaille in een sterk internationaal deelnemersveld.

Dat JCK vandaag goed in vorm was lieten de judoka's ook in Dordrecht zien. Maar liefst 21 ippons werden behaald door de 8 aanwezige judoka's. Stan van Krimpen, Sebastian Dospinescu en Giano La Grand behaalden genoeg punten voor hun gele vignet en Emma Verweij veroverde het bruine vignet. Joey van der Sluys, Gijs Verweij, Bradley Jacobs en Evy Seeger deden vrolijk mee in het behalen van de vele winstpartijen, echter hadden zij nog net niet genoeg punten voor een eerste of volgend vignet.

Meer berichten