Tim van der Zee in duel met zijn directe tegenstander
Tim van der Zee in duel met zijn directe tegenstander (Foto: René Bitter)

Spirit en SVS hebben niets aan gelijkspel (1-1)

  Sport

Ouderkerk - Spirit en SVS hebben op het koude, winderige en natte sportpark in Ouderkerk met 1-1 gelijk gespeeld. Of daar iemand tevreden mee was, is te betwijfelen. Want beide ploegen schieten niets op met de puntendeling. Aan de andere kant verdiende deze wedstrijd ook geen winnaar. Beide ploegen kregen kansen, benutte niet hun grootste kans en hadden beide grote fasen van slecht spel met foute passes en verkeerde keuzes.

Door Eric de Vendt


Uiteindelijk wist eerst SVS het doel te vinden en moest Spirit alles in het werk stellen om de wedstrijd niet te verliezen. Met extra aanvallende spelers kwam een klein kwartier voor tijd de gelijkmaker. Mick Veldhoen kopte de bal over de Capelse doelman.


Toch is er wel goed nieuws te melden vanuit het Spirit kamp. Donderdag trainde Stefan Bitter weer mee en maakte hij zaterdag zijn rentree na een wekenlange blessure en zat Kevin Kriek op de bank na een week ‘vaderschapsverlof’. Trainer Richard van Cappellen zal volgende week weer keuzes kunnen gaan maken met welke basis hij zal gaan starten tegen Vitesse Delft, dat volgende week om 15.00 uur in Ouderkerk Spirits tegenstander is.

De foto's van de wedstrijd zijn verder te bekijken via: http://www.bitterweb.nl/Spirit-fotosite.htm

Meer berichten