Foto: Tonny van Oosten

Nieuwe bestuursleden van start bij TV Langeland

  Sport

Krimpen aan den IJssel - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 4 februari jl. Is Paul Schoenmakers als nieuwe voorzitter door de aanwezige leden met luid applaus benoemd. Esther Buijs heeft na 9 jaren als voorzitter van TV Langeland hierbij “de hamer” overgedragen en is ook toegevoegd aan de Walk of Fame van de vereniging. Ook Petra van Ballegoie heeft afscheid van het bestuur genomen en wordt opgevolgd door Monique van Kesteren-de Waard.

“In mijn nieuwe rol als voorzitter” zegt Paul, “zal ik er alles aan doen om samen met de overige bestuursleden en commissieleden, maar zeker ook samen met alle leden onze vereniging nóg leuker, nog sportiever te maken. Mijn wens is om -waar mogelijk- verbeteringen aan te brengen die ervoor zorgen dat we een gezonde, sterke en kwalitatief goede vereniging hebben en houden. Hierbij maak ik uiteraard graag gebruik van de kennis, ervaring en het enthousiasme van alle leden en vrijwilligers.

Samen met de andere bestuursleden kijk ik uit naar een nieuw jaar vol sportiviteit, gezelligheid en vooral veel tennisplezier.”

Wilt u ook kennismaken met TV Langeland?

Iedereen is van harte welkom op onze Open Dag op zondag 24 maart van 12.00 tot 15.00, op de Krimpenerbosweg 6 in Krimpen aan den IJssel.

Meer berichten