Clubhistorie bij BC Shuttlek: Team 1 en team 4 kampioen

  Sport

Krimpen aan de Lek - Team 1 van BC Shuttlek heeft op maandag 3 februari historie geschreven. Met nog één wedstrijd te gaan wisten zij de nummer 2 op een zodanige achterstand te zetten dat het kampioenschap al veilig gesteld was. Voor het eerst in de historie van het in oktober 2020 40 jarig bestaan van BC Shuttlek gaat het eerste team 4e divisie spelen!


In de laatste thuiswedstrijd moest team 4 winnen van hun directe tegenstander. In een bloedstollende wedstrijd, met veel spannende drie setters, wisten zij met een 6-2 overwinning hun kampioenschap binnen te halen. Een mooier afscheid kon Jolanda Thoen zich niet wensen. Zij gaat ons na 30 jaar verlaten en stopt dus op haar hoogtepunt!


Succestrainer Stefan Vissenberg heeft naast twee kampioensteams er met zijn leerzame trainingen ook voor gezorgd dat de andere teams zich gehandhaafd hebben in hun divisies!


Op 12 februari zijn de kampioenen gehuldigd onder toeziend oog van sponsors Hoefnagel en StarFrame. Het bleef nog lang gezellig in de kantine van café de 'Kwayste Niet' in sporthal de Walvis. Mocht je zin hebben om een keer mee te komen doen is daar elke woensdag vanaf 19.30 de mogelijkheid toe in sporthal de Walvis te Krimpen aan de Lek (www.shuttlek.nl).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden