Het managementteam van de Specsavers opent haar nieuwe winkel samen met Victor van Bronckhorst.
Het managementteam van de Specsavers opent haar nieuwe winkel samen met Victor van Bronckhorst.

Nieuw in Krimpen aan den IJssel: Specsavers

  Zakelijk

Op zaterdag 4 november heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel in Krimpen aan den IJssel. Mede-eigenaren van deze winkel aan Raadhuisplein 77 in Krimpen aan den IJssel zijn opticien Frank Weber, retailer Mandy Hamstra en audicien Tim Jung. In totaal staat er een team van zeven professionals klaar om klanten de beste oog- en hoorzorg te bieden.

Krimpen aan den IJssel - Frank Weber is een bekend gezicht binnen de optiekbranche. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak. Mandy Hamstra komt oorspronkelijk uit de kappersbranche en is sinds vier jaar werkzaam als retailer bij Specsavers. Tim Jung, sinds drie jaar audicien bij Specsavers, is verantwoordelijk voor de hoorzorg. Samen gaan zij nu deze nieuwe uitdaging in Krimpen aan den IJssel aan. Daarin staan zij niet alleen. Het team bestaat daarnaast uit een opticien, een contactlensspecialist en drie verkoopmedewerkers, allen woonachtig in de regio.
''De ruime winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en gevestigd in winkelcentrum Crimpenhof. Een locatie die voor de gehele Krimpenerwaard en Capelle goed bereikbaar is en gratis parkeergelegenheid biedt. Ik ben oprecht trots op ons team en we kijken er erg naar uit om van deze winkel een succes te maken waar zowel klanten als collega's zich thuis voelen'', aldus Mandy Hamstra.

www.specsavers.nl

Meer berichten