De Ladies Night was vorig jaar een daverend succes bij M. de Koning Autobedrijven.
De Ladies Night was vorig jaar een daverend succes bij M. de Koning Autobedrijven. (Foto: )

Ladies Night bij M. De Koning

  Zakelijk

Krimpen aan den IJssel - Donderdagavond 29 november is de Volkswagen showroom van M. de Koning Autobedrijven in Krimpen aan den IJssel helemaal 'women only'. In de showroom van de Volkswagendealer staan, naast een aantal stoere Volkswagens, meer dan 35 stands van bedrijven uit de regio met allerlei damesproducten.

U wordt verwend met lekkere proeverijen, workshops, de laatste modetrends, schoenen, tassen, sieraden, accessoires, make-up en verzorging en nog veel meer. De twee loterijen maken de avond helemaal compleet.
|Dit is de achtste editie van de M. de Koning de Ladies Night. Iedereen is welkom en de entree is slechts 3 euro. Hiervoor krijgt u een welkomstdrankje, een kop thee/koffie/fris en een lot voor 1 van de 2 loterijen tijdens de avond. Alle stands hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld, die onder alle bezoeksters worden verloot. Let op: inschrijven is verplicht, dus meld u aan via de speciale inschrijfsite www.mdekoning.nl/ladiesnight. Inschrijven voor een workshop kan ook via deze website.
Deelnemende bedrijven zijn onder andere: Bij Aafke, My Accessories, Juwelier Oorebeek, Dresscode Fashion Stores, Maat Kappers, Shoeby, Nana Groen Wonen en nog meer dan 30 enthousiaste ondernemers. Meer info en het inschrijfformulier vind je op www.mdekoning.nl.

Meer berichten