Foto:

Altijd met een open glimlach de deur uit

  Zakelijk

Ben je toe aan een kunstgebit of zit jouw huidige gebitsprothese niet lekker? Ga eens langs bij Klinisch Prothese Technicus van Leeuwen. Je denkt misschien dat het niet kan, maar Miranda garandeert je het perfecte kunstgebit.

Door Thea van der Raaf

Sinds kort is KPT van Leeuwen gevestigd op de Jan Steenstraat 10. Het pand is verbouwd tot een mooie praktijk in fris wit en groen. Met haar nieuwe praktijk is Miranda van Leeuwen op de toekomst voorbereid. Straks kunnen patiënten niet meer alleen bij haar terecht voor een hele of gedeeltelijke gebitsprothese, maar voor alle gebitsbehandelingen. Miranda: "Binnenkort kunnen mensen hier terecht voor het plaatsen van implantaten, het trekken van tanden en kiezen, het reinigen van tanden en implantaten door een mondhygiënist en voor reguliere tandartsbehandelingen. Patiënten hoeven maar naar één adres: KPT van Leeuwen." De eigen tanden verkleuren onder invloed van kleurstoffen in eten en drinken en door het ouder worden. "Bij het plaatsen van een gedeeltelijke prothese kiezen patiënten regelmatig voor een lichtere kleur. Wij kunnen de eigen tanden bleken en de kleur van de prothese daarop aanpassen. Zo wordt het gebit weer een mooi fris geheel. Deze behandeling is volledig verantwoord en absoluut niet schadelijk voor het glazuur en tandvlees.Het bleken gebeurt namelijk niet door en door en zal gemiddeld elk half jaar opnieuw moeten." Miranda heeft een dringend advies: "Laat het bleken altijd doen door een specialist. Bij ons kost een eenmalige behandeling van 25 minuten 75,00 euro. Zijn de tanden niet wit genoeg, dan herhalen we gratis de behandeling nog eens tijdens dezelfde afspraak. Je wilt toch niet met een onnatuurlijk wit gebit rondlopen? Mijn eerste zorg is de verantwoorde zorg voor mijn patiënten. Als patiënt moet je je volledig op je gemak voelen op mijn stoel. Alleen dan durf je het te zeggen als je het niet mooi vindt. Voor mij is belangrijk dat je met een open glimlach de deur uitgaat."

Toe aan een (nieuwe) gebitsprothese? Aan de hand van een gesprek en mondonderzoek bespreekt Miranda de mogelijkheden. Daarna maakt ze een offerte, waarna de patiënt zelf een afweging kan maken. Bel voor een afspraak of vrijblijvend advies: 0180 - 222233. KPT van Leeuwen, Jan Steenstraat 10, Krimpen a/d IJssel, info@kptvanleeuwen.nl, www.kptvanleeuwen.nl. Samenwerkend met tandartsenpraktijk Mientjes.

Meer berichten