COOP_logo_CMYK_pay-off
COOP_logo_CMYK_pay-off

EMTÉ De Jong in Stolwijk heropent als Coop

  Zakelijk

Stolwijk - Op maandag 25 maart om 18.00 uur opent Coop aan de Goudseweg in Stolwijk feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Ondernemers Gerrit en Wilma de Jong zijn blij met het behaalde resultaat: "We nodigen iedereen van harte uit om de opening met ons mee te vieren!"

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 25 maart presenteren de ondernemers samen met hun team vol trots de vernieuwde supermarkt. De Jong: "We gaan er een feestje van maken! Toen we anderhalf jaar geleden verbouwden, sloegen onze kinderen de eerste paal, ze legden de eerste steen én ze deden de openingshandeling. Zij gaan nu opnieuw onze winkel officieel openen. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje. In de eerste weken organiseren we bovendien allerlei leuke acties, de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bijvoorbeeld een gratis appeltaartje."

Nieuwe uitstraling en services
De verbouwing van het winkelpand aan de Goudseweg is bijna afgerond. Omdat de winkel niet lang geleden flink verbouwde, was een rigoureuze verbouwing nu niet nodig. Wel krijgt de winkel een upgrade, en hij wordt voorzien van de frisse Coop-uitstraling. Het ruime kruidenierswarenassortiment wordt aangevuld met een aantrekkelijke versafdeling, waar de ambachtelijke slagerij blijft. Met aanvullende services zoals zelfscankassa's, een PostNL-punt en stomerij is de supermarkt van alle gemakken voorzien.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

 

Meer berichten