Feest-Mobiele Eenheid tijdens Horloge & Lifestyle event in Schoonhoven

  Zakelijk

Schoonhoven - Tijdens het Horloge & Lifestyle event donderdagavond 28 november werd de Feest-Mobiele Eenheid (FME) ingezet om initiatiefnemer Rikkoert Juweliers in het zonnetje te zetten. De groep van zo'n 20 medewerkers toastten samen met George Hamel, voorzitter van gilde St. Eloy, op de realisatie van het nieuwe event in Zilverstad Schoonhoven. 

Het Horloge & Lifestyle event werd opgezet in samenwerking met andere lokale ondernemers: Stadsbrouwerij Argentum, BakeWork, restaurant Rivero, DA Drogisterij & Parfumerie, Haven80 Schoenen, bloembinderij de Kaardebol, LordShop, Vivaz en Schakel Autogroep. George Hamel: ,,Het is mooi om te zien hoe de ondernemers uit de Schoonhovense binnenstad elkaar weten te vinden en samen dit evenement op poten hebben gezet. Een waardevolle aanvulling voor de stad Schoonhoven"

Nominatie

De Feest-Mobiele Eenheid is een pop-up feest waarmee ondernemerssuccessen samen gevierd worden door middel van een grote feestboog, een bedrijfsbezoek en een alcoholvrije consumptie voor het personeel. Sinds medio september wordt in Schoonhoven de Feest-Mobiele Eenheid ingezet door Schoonhoven Partners en BIZ Centrum Schoonhoven. Een nominatie voor de Feest-Mobiele Eenheid kan gedaan worden door een e-mail te sturen naar evenementen@schoonhovenpartners.nl 

Meer berichten